I wanna hold your hand

Idag stannade jag också hemma. Är fortfarande väldigt förkyld! Jag hoppas att det är bättre imorgon. Just nu har jag ätit en liten lunch och kollar på "natt på museét 2" Ska försöka göra lite läxor sen, puss!

 

 

 


But baby it's cold outside

Den här dagen har spenderats hemma i soffan, har nämligen varit hemma från skolan på grund av att jag är sjuk. Har bokstavligen legat framför tv hela dagen. I morse såg jag också att det typ var -10, hur kallt som helst! Nu ska jag gå och ta min dosa nässprej och sedan gå och lägga mig, imorgon blir det en till dag hemma, puss!


29012012

Den här helgen har varit hur mysig som helst! Det började med i fredags då vi sjöng för syster som fyllde år, sedan var jag i skolan och efter spelade jag tennis och sen var det raka vägen hem och duscha och sen åkte jag till min bästa vän tuva där jag sov över. Vi såg på glee och hade det jättemysigt! Idag är det väl mindre mysigt då jag har gott och blivit förkyld, får hoppas att det går över snabbt! Vi hörs! Puss!❤


Wayne´s Coffee

Helluu, just nu sitter jag på wayne´s coffi och fikar och gör ett skolarbete med Tuva♥ BBeställde en muffins och en chai Latte som var hur god som helst! Kan verkligen rekomenderna den ;) Annars har jag varit i skolan som var helt okej´. Jag och tuva har lite problem för vi försöker hitta ett eluttag för att ladda datorn men hittar inget :S haha! Men nu måste jag fokusera! Puss!









Puss & Kram!


Marry You, I feel pretty/unpretty, i say a little prayer

Innan jag går och gör ordning mig för natten vill jag dela med mig av de här tre videorna, de här tre låtarna är de jag lyssnar mest på nu. De är egentligen inte så jättebra men endå bra (om ni fattar) Låtarna är sjungda av glee, det är nog därför jag har fastnat på dem♥ Godnatt!♥






Puss och kram!


I think i´m in love


Denna klänning har jag typ just blivit kär i, om man då kan säga att man kan bli kör i klänningar. Kanske inte just denna färg men jag älskar att den är bar i ryggen. Tror att en liknande kommer att finnas i min garderob i sommar. Vilken färg skulle ni tycka vara snyggast? Fast när jag tänker efter så var den färgen/möstret ganska snyggt, haha.  Den här klänningen kommer i alla fall från Jones & Jones och kostar runt 300:-

Puss & kram!


On my own

Tja bloggen! Sitter med blött hår framför datorn för att jag har kommit hem från träningen och duschat och chattar med Tuva! Idag var det en vanlig skoldag och efter skolan klättrade jag. Inatt så vaknade jag vid två och kom på att jag inte hade ställt klockan och då satte jag på den. Sen vi tio i sju så vaknade jag av mig själv och tänkte att klockan borde ringt halv. Men då märkte jag att jag hade satt den på halv åtta. Haha. Men nu ska jag i alla fall äta. Slänger in ett intressantare inlägg lite senare! Puss!♥


23012012

Tja! Sitter på sista lektionen i skolan. Jag slutar snart och då ska jag gå hem och faktiskt inte göra några läxor alls, jag ska sätta på en film tror jag. Har bara två läxor som jag inte behöver göra idag ;) Vi hörs senare! Puss!❤

Dagens val

T-shirt-Abercrombie & Fitch/jacka,tröja-Gina Tricot/jeans-Hollister/skor-hunters


Svar på kommentar:

Anonym om Svar på kommentar::
Tack för svaarrret! :D

Svar: Det var så lite! :) Fråga gärna mera frågor! :D Kram!

Svar på kommentar:

Anonym om facebook status:
Gillar typsnittet i din header, vad heter det? :) kraam
IP: 81.231.110.233

Svar: Tack så mycket för din kommentar, typsnittet heter JaneAusten, Kram!♥

Dag 3: Mina mål/drömmar/önskningar?

Min dröm är att få åka till New york, sen jag var liten har jag alltid tyckt att det är så häftigt i New York. Husen, shoppingen, Människorna, taxibilarna, allting. Men för några veckor sedan så satt vi och åt och då sa pappa:
Jag har bokat in er på en sak om några månader och då fråga vi varför och då sa han att vi skulle åka till New york så min dröm kommer snart att gå i uppfyllelse! :D



Puss och Kram!


Jaa snöö

Nu är jag glad! :D Det har ju kommit hur mycket snö som helst! ♥♥♥




facebook status

Gilla så skriver jag om dig i min blogg:



Tuva Åkerlund:
Går i min klass och är min bästa vän, man kan verkligen berätta allt för henne. Hon är hur snygg som helst och jättesnäll.



Ofelia M Ghomri: Går i min parallellklass och är snupersnäll och snygg. Vi var med varandra ganska mycket i 7:an men inte så mycket längre.



Kajsa sandström: En jättesnäll tjej som går i min klass. Vi var rätt så tajta i Mellanstadiet men inte nu längre men önskar att vi var det fortfarande.


Linnea Sunnemark: Går i Samma klass som Ofelia, alltså i min parallellklass. Tycker verkligen att hon har en grymt snygg klädstil och är också jhättesnäll. Älskar också hennes hår som är så stort och lockigt, det är så fint!


Evelina Lindberg: Också min bästa kompis som jag alltid har roligt med. Snygg, snäll, hon har allting!



Söndag 22012012

Godmorgon på er! Hur är det med er? Med mig är det bra! Gick upp runt nio och såg på film och åt frukost och nu har jag pluggat lite och städat♥ Jag funderar på att gå ut och ta lite foton nu när det snöar, kanske man lyckas ta något fint då ;) Annars ska jag bara vara hemma.


I det där inlägget med mina 3 månadsfavoriter glömde jag att skriva vad jag hade köpt dem. Nagellakcremovern köpte jag på Åhlens för 50 kr, Mascaran på Lindex eller Åhlens för 179 kr tror jag och Sminkbortagnings gelen kommer jag inte riktigt ihåg, det kan ha varit på Apoteket eller Åhlens.

Puss & Kram!


Goodnignt


Dag 2: Min favorit årstid och varför?

Jag tor att jag har två favoritårstider, vår och sommar. Jag tycker om våren för att jag gillar när det börjar bli ljust ute och det börja växa blommor, sommarn gillar jag nog lite mer för att då kan man bada, bli brun och sen bäst av allt är det ju sommarlov och då brukar jag åka till Grekland! Ja det var nog allt, kram!

Puss o Kram

 


3 Månadsfavoriter

LÒREAL PARIS, HYDRAFRESH CLEANSING GEL:

Det här är en Rengörings gel som jag använder när jag sover över hos kompisar och har haft smink på mig, annars använder jag en annan. Men den är så otroligt bra tycker jag! Den tar bort exakt allt smuts/smink man har i andsiktet. Det spelar ingen roll hur mycket maskara eller foundation du har, den tar bort allting.  Så den här vill jag verkligen tipsa er om!


Nagellacksremover:



Det här är en nagellacksremover som fungerar så att man dobbar fingret i hålet som ni ser på bild två och snurrar det lite, sedan är nagellacket borta. Jag tycker att det är hur smart som helst och det går jättesnabbt! Man kan tro att fingrarna kommer att bli färgade från de andra nagellacket som man har tagit bort men det blir de inte. Den är helt enkelt superbra!
Volume million lashes:

Det här är en mascara som heter Volume Million Lashes som jag köpte för några månader sen (den är inte så ny) När jag väl köpte den så ångrade jag mig för att jag köpte den. Jag tyckte att Det kom så mycket maskara och det blev jättefult. Numera använder jag den varje dag och innan jag ska använda den så tar jag bort lite maskara från borsten och sedan använder jag den. Då blir det inga klumpar och set blir perfekt mängd. Den gör också så att ögonfransarna ser längre ut.

Jag hoppas att ni gillade det och att ni frågar något om det är nåt! Puss & Kram!♥

Dagens val

Mjukisoutfit: Byxor-Hollister/tröja-h&m/hoodie-h&m❤

 

 


Plugg, plugg, plugg

Sitter nu och pluggar engelska, tråkigt som sjutton! Men med en katt i knät blir allt mycket mysigare!❤

 


Dag 1: En bild på mig + 10 fakta om mig


1: Jag heter Rebecca Ekman.
2: Jag går i Musikklasser.
3: Jag har spelat Tennis i snart 9 år.
4: Jag går på klättring.
5: Jag skrattar hur mycket som helst.
6: Jag har en katt som heter Kira.
7: Om några  månader ska jag åka till New York.
8: Älskar våren.
9: Har två syskon.
10: Älskar mina vänner och familjen.

Puss & Kram!


I feel pretty







Puss & Kram!


Nu kör jag igång men den här:

Dag 1 ? En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 ? Min favorit årstid och varför
Dag 3 ? Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 4 ? Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu
Dag 7 ? Min vardag (från då jag klicer upp tills jag går och lägger mig)
Dag 8 ? En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 9 ? En bild på mig för ett år sen
Dag 10 ? En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 11 ? Någonting jag oroar mig för
Dag 12 ? En bild på ett ställe jag vart på
Dag 13 ? Bild på någon jag tycker om
Dag 14 ? Det här får mig att må bättre
Dag 15 ? Det här får mig att börja gråta
Dag 16 ? Något jag längtar efter
Dag 17 ? Fem saker jag inte klarar mig utan en dag
Dag 18? Min favoritglass
Dag 19 ? En bild på det jag köpte senast
Dag 20 ? Min favorit film
Dag 21 ? En bild på mig själv som är tagen utav någon annan
Dag 22 ? Vad jag åt idag
Dag 23 ? Mitt favoritprogram
Dag 24 ? Min favorithögtid
Dag 25 ? Det här lever jag för
Dag 26 ? Någon du litar på
Dag 27 ? Min familj
Dag 28 ? Min bästa vän
Dag 29 ? Mitt rum
Dag 30 ? Beroende
Dag 31 ? Den här sommaren
Dag 32? Någor som du saknar
Dag 33 ? En person som alltid kommer finnas där
Dag 34 ? Senaste gången jag grät och varför
Dag 35 ? En person jag inte kan leva utan
Dag 36 ? Mitt favoritminne


Godmorgon kära läsare

Godmorgon! ❤
Hoppas att ni fick en mysig kväll igår! Nu ligger jag och slöar i sängen för klockan är inte så mycket. Min dag består av att plugga och chilla, roligt liv...Men eftersom vi har No prov på måndag så är jag tvungen att plugga. Vi hörs sen! Ta hand om er, puss! ❤

 


Fredagen den 20012011

Ja nu är jag tillbaka in the bloglife igen, jag har en annan blogg som heter www.rebeccaekman.devote.se och jag kan inte bestämma mig vart jag ska blogga någonstan?? Vart tycker ni?

Som ni ser så har jag bytt header och det var min snälla kompis malin som gjorde den till mig, jag ville ha en enkel men änsdå fin och det blev den ♥ Tack! ♥ Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova tror jag för jag är grymt trött! Vi hörs lite senare eller imorgon! Puss och kram!♥



Eftersom att jag är så snäll och för att Malin är det så får hon en länk till hennes blogg här: http://bymalinnilsson.blogg.se/ ♥


paus

Jag tar en liten bloggpaus för tillfället♥


312012

Godmorgon! Min morgon började med en uppfriskande joggingtur första gången på lovet om jag ska vara riktigt ärlig ;) Sen åt jag frukost och duschade. Nu har jag tagit fram matteboken och jobbat lite i den för jag kände att jag behöve friska upp minnet lite+att vi typ ska ha matteprov ganska nära efter lovet. Nu ska jag kolla på Glee♥



Puss & kram


Glee

Godeftermiddag, eller här kan man nog säga godmorgon för jag har nästan fortfarande på mig min pyjamas♥ Idag har jag inte gjort något speciellt. Imorse kolla jag på glee, andra säsongen :D Tack syster för att du glömde den hemma! Så nu ska jag väl fortsätta kolla på det för jag har inget annat för mig men det är superbra! Vi hörs när vi hörs.



Puss & kram


Filmmys❤

Idag har vi firat pappa lite, Han fick bara några presenter eftersom att vi ska åka till New York snart och då ville han att vi skulle spara pengar till det. Annars har jag bara tagit det lugnt eftersom att jag är ganska trött efter morgondagen. Nu blir det nog film med familjen.
image description
Denna mysiga brasa är tänd hemma hoss oss❤ Hoppas att ni får en mysig söndagskväll❤
Puss på er!❤

1/1-2012

Godmorgon på er! Jag har haft en jättebra nyår med min kompis Hanna med hennes familj och vänner på landet, jättemysigt! Igårkväll bastade vi, åt god middag mm. Ja vad ska jag säga mer, jag hoppas att ni har haft en jättebra kväll! Jag önskar er ett gott nytt år! Idag förresten ska jag fira min pappa som fyller år idag.

image description

image description

image description

Puss och kram! ❤