21032012

Tjaa! Hur har er dag varit? Min dg har varit helt okej förutom att vi har sjukt mycket plugg! Men det ska bli skönt men prao för då går man ju i alla fall inte i skolan men vi har ändå mkt plugg. Ikväll ska jag på träning och just nu sitter jag och pluggar engelska och äter mellis. Om jag hinner slänger jag in ett tips till er ikväll! Ciao!


Right now:


19:e Mars - Studiedag

Godmorgon!
Idag har jag studiedag och då passar jag på att ta det lugnt och plugga lite. Strax ska jag plugga No och senare Engelska. Sen runt lunch ska jag sätta mig och kolla på min favoritfilm, The Holliday. Den är verkligen en supermysig film! Prövade att locka håret i mitt korta hår men det blev inte så snyggt. Såg ut som en tant, hahaha.
Ni får ha en jättebra dag! Puss och kram!♥

Utbakad fläta


Gör en sidbena och dela upp håret i benan i tre delar. Fläta som vanligt men lägg till lite hår i slingorna efter hand och lägg slingorna under varandra istället för över för att f å en utbakad fläta. Avsluta bakom örat och spraya håret med en skyddande hårspray som fixerar lockarna, till exempel Sebastians "Shaper iron work hot tools protecting spray". Locka håret lite slarvigt med en bred locktång och tupera eventuellt lite i hårbotten. Spraya.


Mango and Shea


Utsvänga jeans

De här snygga utsvängda jeansen köpte jag för ett par dagar sen på H&M.
De sitter riktigt bra och sen har de två slitningar på vänstra benet som faktiskt är väldigt snyggt.
De kostaden 399 :- och var inte så farligt dyra.

I like it like that

 


svar på kommentar:

KommentarTid
Anonym om 17:e Mars 2012:
du har börjat blogga dåligt :ccccc
IP: 217.210.59.216
18 Mars, 13:09
Emi om 17:e Mars 2012:
Huuur fint som helst med kort och lockigt, så sött och snyggt på samma gång!
IP: 85.225.226.228


Svar: Jag vet att jag bloggar dåligt nu för vi har jättemycket i skolan. Jag ska försöka förbättra mig! Jag lovar, ikväll ska jag ficka ett riktigt intressant inlägg ;) Och till Emi så tänkte jag säga tack så mycket! Det är finare lockigt en vanligt, haha.

17:e Mars 2012

Godmorgon!
Hur mår ni? Jag mår bra! Gick upp ganska tidigt idag för jag var pigg då så jag gick ner och åt frukost och kollade på film. Såg på det regnar köttbullar som gick på tv, inte den bästa filmen direkt enligt mig ;)
Idag ska plugga massor (tråkigt!) och sedan ska jag träffa mig kompis Filippa och som jag inte har berättat så ska jag och hon åka och praoa tsm i typ lappland som skidlärare mm så vi ska träffas och bestämma vad vi ska laga för mat och göra en lång lista över all mat vi ska köpa. Sedan blir det nog en lugn lördag här hemma.
Sov med flätor inatt och ja det blev fluffigt, haha.

Amazing Day

Under två veckor har jag velat klippa mig och idag var det den dagen så jag hade bokat en klipptid.
Det var en vanlig skoldag i skolan, en vanlig fredag. Sedan vid tre slutade jag. Tuva, min bästa kompis åkte till fissören och jag hade bestämmt mig för att klippa kort. Direkt när hon klippte av en del så kändes det lättare på huvudet eftersom att jag har så tjockt hår så blir det väldigt tungt. Sedan efter 1 timme och en kvart var allt borta ;) Men jag blev nöjd och sitter här i sängen och njuter av det fräsha och korta håret.

Just nu sitter jag och kollar på stylisterna och myser för mig själv, hehe. Puss och kram!♥



Länkbyte med Nora

Tänkte göra ett länkbyte med min kompis Nora! För att komma till bloggen klicka HÄÄR!


3:e Mars 2012 - Lördag

Hej på er!♥
Nu har jag gjort i ordning mig för att så snart som möjligt kommer några gäster hit! Fanny och hennes familj!
Ska bli mysigt. God mat, melodifestivalen, vänner kan inte bli bättre. Annars idag så har jag städat och gjort läxor. Typ min vanligt lördag. Det är lite konstigt men jag tycker mer om att städa och göra läxor mm. på en Lördag en på en söndag för söndagar känns så härliga tycker jag, haha ja jag är lite konstigt. Ni får ha en bra lördagskväll! Ciao!






Fredagsmys

Man märker verkligen då jag har mycket att göra i skolan, alltså att jag inte hinner blogga...det är tråkigt att jag inte hinner för jag tycker att det är roligt! Idag har det varit en vanlig skoldag som sedan avslutades med fika i sickla med Tuva och sedan spelade jag tennis. Förut kollade jag kollar på wildkids och kollar jag på the voice Sverige men jag tror att jag ska sätta på stylisterna. Ha en bra kväll! Kramis!


Frisyrer

I det här inlägget tänkte jag ge er ett litet tips på två frisyrer som går snabbt att göra och är snygga. Den första frisyren är en fiskbensflätan. Jag tycker verkligen att det är jättesnyggt med en slapp tröja och ett par slitna eller utsvängda jeans. en fiskbensfläta är enligt mig lätt att göra och här tänkte jag ge er en video så att ni som inte vet hur man gör kan lära er:
Den andra frisyren är en väldigt simpel frisyr men väldigt användbar. Det är som en knut men man använder sig av en hair donut som gör knuten mer perfekt och ser mer lyxig ut. Det man behöver är:
  • En hair donut, finns olika färger för olika hårfärger.
  • ev. Hårsnoddar.
  • Hårspännen.
Här kommer en video så att ni ser exakt hur man gör:

I den här videon använder de sig av en lite annorlunda hair donut men den jag tror är lättas att använda är denna:

 


Vila

Det här söta armbandet fyndade jag på affären vila för 39 kr. Tänker att det är rätt fint till en vit blus.
Nu ska jag göra mig i ordning för natten, skolan börjar imorgon och är hur otaggad som helst. Godnatt och kramis!♥

Odd Molly och Gant

Om det är något märke som har väldigt fina blusar så är det nog Odd Molly. Det finns mycket fina men de flesta är inte så prisvärda. Men jag ahr bestämt mig för att spara pengar och köpa någon blus där ifrån eller köpa någon tröja från t. ex gant. För er som har svårt för att samla in pengar finns det också reor man kan gå till.
Just den här ljusrosa tröjan tycker jag är extra söt. Den kanske inte är så speciell men den är väldigt mjuk och fin på tycker jag. Den är också ganska dyr men är nog värld att samla lite pengar till. Denna tröja kostar 1000 kr men kan hitta ett lämpligare pris på nätet.

ISADORA

Det här söta armbandet fick jag när jag köpte en Mascara från Isadora. Tyckte att det var väldigt sött så jag tog några närbilder på det♥

"Tofsar låter för tofsigt men tassels låter mer elegant"

Vet inte varför men jag har investerat en sådan mysig grej. Jag och min kompis var i en affär där det fanns jättemånga tassels som Maria Montazami kallar det och jag kunde inte stå emot.

4:e Mars 2012 - Söndag

Godmorgon!
Gick upp runt 09:00 och märkte då att det var frost ute...Våren var ju här, vart tog den vägen? Men den hinner väl smälta bort innan dagen är slut. Jag gick upp tittade på tv (as usual) och åt frukost.
Idag ska jag plugga eftersom att jag inte har gjort det under lovet. Sen ska jag baka för farmor kommer på besök, trevligt trevligt. I morgon börjar skolan och jag är inte sugen på det. Men antar att det inte är många som är det. Men jag ska bara gå i skolan i  3 veckor och sen ska jag proa så det ska blir grymt rolgit! Kramis!

Melodifestivalen

Denna kväll har spenderats framflr tv:en med Melodifestivalen påslagen. Tycker ni som jag att sean banan borde gått vidare? Torsten flink lixom...
Har ätit en jättegod middag och nu ska det sättas på en film tror jag, är inte säker på vad det blir för någon. Hoppas att ni får en bra kväll! Ciao!
Jag från idag

Ut i naturen


Solig dag i hagen


En solig dag ger en glädje

Hej på er!
Idag har jag faktiskt hunnit med att göra ganska mycket jämfört med när jag bara typ sitter i min säng och kollar på film. På morgonen så samlade jag in de sista pengarna för klassresan genom att städa huset som var väldigt jobbigt. Sedan gick jag ut på en lång promenad med mamma som faktiskt var väldigt skön. En nackdel var att på vissa stigar så var det väldigt isigt.
Hade med mig kameran så det blev endel fotande. Blev väldigt förvånad för jag trodde inte att kameran fungerade med den fungerade hur bra som helst. Efter en uppfriskande promenad åt vi en god lunch på en restaurant. Lovar er att ni ska få se bilderna. De kommer upp om ett tag. Kramis!

Tävling - dagens blogg

Hej på er! Är med och tävlar om dagens blogg på en supersöt blogg! Delta ni också, för att komma till bloggen/ tävlingen klicka HÄÄR! Kram!!



vår/sommar klänning

Något som absolut är ett måste för mig i vår/sommar är att köpa några fina sommarklänningar, tycker det är så härlitg att ha klänning och så luftigt. Denna klänning är från jones & jones och själv tycker jag den är jättesnygg och du kan använda den till mycket. Till fest, hemma kvällar, till stan, allting. Nackdelaen är att den kostar rätt så mycket men annars är det bara att slå till.


2:a mars 2012

Godmorgon alla små törturduvor eller vad man nu säger!♥
Hur är det med er? Med mig är det bra och ska snart gå upp och äta frukost och sen kolla på tv, som vanligt. Sen kanske jag funderar på att göra en video över hur man sätter upp en hairdounat men det är bara om den blir bra.
Annars så ska jag träffa Emelie idag igen :D Vi ska träffas, prata och kolla i affärer, kanske fika. Det ska i alla fall bli mysigt! Ni får ha en bra dag! Kram!♥

Godnatt på er!

Ger er lite smott osäriösa bilder!
Man behöver inte alltid vara snygg framför kameran hela tiden ;) Ta hand om er!♥

Länkbyte

Länkar här till en superbra blogg som jag läser men känner dock inte tjejen. Hon heter Julia och bloggar om mode, vardag och allt möjligt. Kolla gärna in! För att komma till bloggen klickar ni HÄÄÄÄR!

1:a Mars 2012 - Barnvakt

Hej på er!
Denna dag har varit så mysig. På morgonen satt jag och kollade på kenza och Tyra show i typ 2 h hehe som typ har blivit mitt favoritprogram men nu har jag sett klart på hela...Sedan kände jag att det inte var så fräsht att ligga i sängen hela tiden så jag tog en skön och uppriskande dusch.

Efter det så Gjorde jag mitt rum fint och fridfullt och öppnade fönster så att det skulle bli luftigt och skönt sen plockade jag undan lite andra saker. Efter läste jag i min bok och sen satte jag mig och kollade på kenza och Tyra show igen. Rund 17:00 så hade jag lovat mina grannar att vara barnvakt.
Jag skulle inte vara barnvakt åt en 6 åring som nästan klarar sig själv utan åt en 1 åring. Hon var hur gullig som helst och jättesnäll. Vi läste bok och lekte. När jag skulle lägga henne så somnade hon på en gång, fattar ni hur sött?
Nu ska jag läsa lite i jävulsboken och sen sova! Ha det bra!