I´m sorry

Förlåt för dålig uppdatering...
 
Men  jag har haft fullt upp med läxor och mycket annat. I torsdags hade jag ett megabumlingsstort no prov som mn behövde kunna hur mycket som helst, eller men behövde läsa hur mycket som helst för man visste ju inte riktigt exakt vad som skullle komma på provet. Provet gick bra tror jag. Jag hoppas det. På fredagen hade jag utvecklingssamtal och även träning på kvällen och när jag kom hem kollade jag på xfactor. Mycket bra. 
 
I lördags (igår) så träffade jag mina underbara vänner. Vi hade verkligen en chilldag då vi knapt gjorde någonting. Vi hade tänkt att plugga musikteori eftersom att vi inte förstod så mycket av det, hehe. Men såklart så blev det inte så, vi kollade på film, lagade egna pizzor till middag och sen myste framför tv:en med godis och annat gott. 
 
Idag har jag städat lite och pluggat lite musikteori, ikväll blir det solsidan och williams lista. 
 
 

Wednesday

Nu har jag äntligen nästan pluggat klart no, kan inte riktigt exakt allting men jag tror att det går bra ändå, har ju somsagt prov imorgon :/ Men det ska nog gå bra! Nu ska jag snart äta middag och sen bara ta det lugnt.

'

 

 


Greece, the perfect place


Study is boring

Idag har det det varit en väldigt lång dag. Jag vaknade sjukt trött i morse för att jag inte kunde somna igårkväll... Det var väldigt jobbigt. Sen hade jag framför mig den längsta dagen på veckan i skolan, okej inte den längsta men den med flest lektioner (7 lektioner...) Gick lite trögt på morgonen men sånt överlever man. När jag kom hem var jag tvungen att plugga för jag har ett bajs no prov på torsdag (ekologi och sortering). Hoppas att det går bra. Ni får önska mig lycka till. 
 
Nu sitter jag på mitt rum och chillar lite. Tänkte visa er några bilder om en stund. Men först ska jag kolla på portkod 1321 hehe det är en serie på svtplay, ganska bra faktiskt. Puss & kram! 
 

Chicago

 
 
 
 
 
saknar chicago väldigt mycket, värmen, folket, shoppingen, stranden, allting...

Kira

 
Med de här gossiga bilderna på min söta katt Kira så säger jag godnatt! Imorgon börjar skolan igen och ja, man kan ju inte direkt säga att jag är taggad på ngt sätt. Längtar så mycket till jullovet, vill ha mer lov. Godnatt.

Warp mössa

 
 
 
 
För någon dag sen var jag i stan med Mamma och syster. Jag ville köpa en ny mössa och vi kollade runt lite på stadium. Jag var ute efter en mössa med starka färger och jag hittade den här. Den kommer att bli bra i vinter. 
 
- Stadium, 149 kr.

Picfx

 
Svar: Tack Ella för din kommentar! jag tror att det är flera som kommer att fråga samma sak som ella så jag tänkte att det var lika bra att skriva det i ett inlägg. 
 
Det är så att jag har köpt en app i mobilen som heter Picfx. Den är verkligen sjukt bra och rolig. Där kan du göra om dina bilder med flera olika effekter som finns där bland annat rymd effekten. Den kostar 15 kr och den är verkligen värd att köpa. 
 
Appen ser ut så här: 
 
 

Uttunning av Ozonskiktet

Godmorgon folket!
 
Har suttit nu ett tag och pluggat biologi. Jag har prov på torsdag och måste läsa en del sidor, det är inte så värst kul. Det är svårt att motstå att göra andra grejer samtidigt. Jag ska plugga en liten stund till och sen ska jag ta en liten paos och städa och fixa lite i mitt rum. Är inte riktigt nöjd med möbleringen i mitt rum så jag tror att jag ska möblera om lite. 
 
Uppdaterar mer under dagen, bilder och annar skoj kommer nog upp
 
Längtar tillbaka till när jag var i chicago med klassen

Keep calm and follow me on Instagram

Följ mig gärna på instagram!

- Beccaekman


Autumn

 
 

Live while we´re young - One Direction


xfactor

Hej på er! Sitter just nu och kollar på xfactor med min latte från starbucks. Såg inte igår för att så var jag på resturant och bio med min familj. Det är så himla kul att one direction är med, de sjunger gudomligt bra enligt mig!
 

I know a man in Jesus