Pyjamas the hole day

Idag har jag gått runt med pyjamas hela dagen. Jag har inte orkat göra något speciellt idag eftersom att jag var tvungen att städa mitt rum och jag känner mig så trött för det är inte direkt så fint väder här, det regnar (eller har regnat hela förmiddagen). Ikväll kommer min kompis fanny och hennes familj hit, det ska bli sköj! Vi ska planera vår resa, fanny ska följa med mig til grekland. Vi ska prata lite och planera. 
 
Imorgon ska jag tillbaka till skolan, vi ska ha uppspel av våra egna låtar som vi har gjort i skolan och sen ska vi lämna in datorerna och sen får vi sluta. Sedan på kvällen är det skolbal! förlåt för att jag inte la upp outfitbild iigår men fick ingen bra bild, ska bli bättre på det. kramis! 

Rise and shine!

Godmorgon people! 
 
Hur är det med er en sådan fin dag? Älskar att vakna upp när solen skiner och man hör fågllarna kvittra. Idag ska även prinsessan Madeleine och Christopher gifta sig, grattis till dem! 
 
Idag ska jag och familjen åka till stan och fixa några ärenden, studentpresenter till kusinen och den present till syrran som fyller år snart, ska även köpa några smågrejer till mig själv. Annars så kommer dagen att vara rätt lugnn. Outfit bild kommer antingen innan vi åker eller när jag kommit hem. Kramis! 
 

A new start is here

Tja bloggen! Det var ett tag sen nu. Jag är ledsen för att jag inte har bloggat på flera månader men ni vet hur stressigt allt är i skolan när jag går i skolan. Men nu börjar sommarlovet närma sig och det är bara 2 skoldagar kvar. Det betyder att jag kan börja blogga igen! tummar upp! 
 
Det jag kommer att fokusera på att skriva om är lite vardag (när jag verkligen gör något speciellt), outfits, frisyrer, jag kanske lägger upp videos där jag visar olika frisyrer, jag kommer lägga upp foton, massvis med foton, för jag älskar att fotografera och det kommer speciellt upp mycket efter jag har rest till grekland på sommarlovet. Jag kommer blogga om lite allt möjligt och när jag hinner. Kramis bex!