Nu: Kenza & Tyra show

Det var rätt så länge sen det här sändes på tv men när jag kollade runt lite på internet så kom det här upp och jag blev sugen på att se det igen så det gjorde jag. Älskar verkligen det, de har så rolgit humor!

29:e Februari 2012

Denna dag har jag haft fullt upp och inte hunnit blogga. På morgonen vaknade jag runt 09:00 och gick dp upp kollade på tv och sen läste jag i min bok som jag har som läxa. Efter det gick tiden så fort så då fick jag skynda mig at täta lunch för att sedan möta upp mamma på hennes jobb. Sendan åkte vi och fixade ett nytt pass till mig. Eftersom att de flesta har lov trodde vi att det inte skulle vara så mycket folk där men såklart hade vi fel det var typ proppfullt...då var det bara att sätta sig ner och vänta. Efter 1,5 h smått irriterande timmar så var det våran tur och jag fick ta en nytt kort som jag blev helt okej på. Sen åkte vi hem.

Har suttit och läst i boken ett tag som jag typ blir järntvättad av känns det som. Boken är inte alls bra men jag måste tvinga mig själv att läsa den. Nu tog jag en paus från läsandet och funderar på att ta något sött att äta.

Dagens kläder

Inne:

  • T-shirt: Abercrombie & Fitch.
  • Kofta: h&m.
  • Jeans: Gina Tricot.
Ute:

  • Jacka: h&m.
  • Halsduk: h&m eller Lindex, är inte säker.
  • Skor: Converse.

Mina drömmars stad


Mysig dag i stan

Har haft en jättemysig dag i stan med Emelie idag! Vi gick först till gamla stan då vi gick till en chokladfabrik/chokladcafé där det bara sålde choklad och där köpte vi en varsin varm choklad som var supergod och sen köpte vi som små chokladklubbor som det var jättegott att doppa i den varma choklade(se på andra bilden), mm...!
Sen så gick vi tillbaka och tog en tunnelbana till t-centralen och gick runt i Åhlens city och sen gick vi runt omkring där. Efter Åkte vi tillbaka till gamla stan och fotade lite, tack för en mysig dag Emelie!♥

Snart är det vår






Bilder från våren 2011


Tisdag 28/02 2012

Godmorgon!
Har varit uppe ett tag och hunnit äta frukost och sett på en film, nu för tiden så faknar jag ganska tidigt men det är väl skönt för då hinner man göra mycket på dagen.
Idag ska jag träffa min kompis som heter Emelie. Det ska bli grymt mysigt. Vi ska shoppa och sen fika någonstans i stan så då ska jag passa på att leta efter den dära klänningen som jag ville köpa och kolla på en hairdonut, har någon något tips om vart man kan köpa hairdonats? Men först måste  jag läsa i min bok som är tråkig men måste man så måste man. Ni får ha en bra dag! Kram!♥

Kira

Min söta katt Kira är tassmodell! Söta små tassar!♥

Tävling!

Är med och tävlar om att bli dagens blogg! För att komma till tävlignen så klicka här!!!

Städat rum

Älskar när mitt rum är städat, som det oftast är, haha men då känns det fridfullt och jag mår bättre av det♥


Haha gosedjuren xD Men jag har haft de sen jag var liten så de ligger alltid sådär när jag har beddat ;)







Vill ha sommar!


Vår, varmt och soligt




Tja bloggen! hur mår ni? Här är det bra! Visst är det e skön dag idag?
 Sol, varmt och nu är det ju typ vår!
Idag tänkte jag göra läxor men eftersom att det är så härligt väder så satte jag mig ute på balkongen och läste.
i och för sig så är det skolans bok så man kan ju säga att jag gör läxor, hehe.
NU ska jag ta och äta lite och sen fortsätta att läsa, måste läsa ut boken på ett par dagar och i min takt så kommer det gå ganska långsamt. Ha en underbar dag! Kram!♥


5 bra och roliga gratisappar

1: Draw Someting: Det senaste tillagda spelet på min mobi, rita något och låt dina vänner gissa ordet.
2: Bloglovin: Här kan du följa dina favoritbloggar på en och samma gång. Orkar du inte gå in på alla bloggar och se ifall de har bloggat något? Så kan du med hjälp av denna app se om bloggarna har gjort något nytt inlägg.
3: Insdagram: Den här appen var verkligen den första appen jag la till i min mobil. Jag älskar verkligen den. Gillar du att visa dina bilder för kompisar? Då är den här appen helt rätt för dig. I den här appen lägger du upp bilder direkt från mobilen och sen kan vönner kommentera och gilla dem.
4: FlashlightBästa ficklamps-appen!
5: Spotify: Skaffa spotify premium och du kan lyssna på dina favoritlåtar direkt i mobilen. Men den här appen slipper du hålla på att ladda ner musik från datorn till mobilen.

Godnatt alla söta läsare!

Hehe, godnatt på er! Dröm något sött!♥

Hunders + strumpor

Jag har ett par hunterstövlar som typ hela Sverige har hehe...Men Jag använder dem typ till allting. Hemma, i skolan, till stan, till mataffär, man blir typ beroende av att ha på sig dem, okej nej inte riktigt men jag tycker att de är väldigt sköna och är ganska snygga ändå för att vara stövlar.

Här i Sverige börjar alla använda hunters som vardagsskor lixom jag. Man kan även ha små söta huntersstrumpor i (se ovan på bilden) som är sjukt mysiga. Beställde ett bar till mig nyss men har kompisar som säger att de är hur sköna som helst. De här kan du verkligen ha i vilket väder som helst, förrutom i sommar för då tror jag att det blir för varmt, men jag kan verkligen tipsa er om de här, både om strumporna och stövlarna.


Jofama by Kenza

Åhh är verkligen kär i Kenzas jackor!! Nackdelen är bara stt de är så dyra...Om jag själv fick välja någon av de här jackorna så skulle jag välja antingen den bruna jackan med lite ljusbrunt ull i eller den svarta med vitt ull i! Tycker inte ni att de är sjukt snygga? Åhh jag bara älskar dem!!! Aja Rebecca nu får du ta och släppa det....


Ingen klänning

Har precis kommit hem från lilla shoppingrundan som jag inte köpte något på. Jag hittade tyvärr inte klänningen som jag tänkte köpa, får kolla i någon annan h&m och se i fall den finns någon annan stans. Nu sitter jag och slappar i sängen och om en stund kommer kusinen hit. chiao!

Klänningen

Vad tycker ni? Jag tycker att den var väldigt söt och perfekt nu för våren. Får bara hoppas att den finns i affären och att den sitter bra! Håll tummarna! Kram!♥

Söndag 26 Februari 2012

Godmorgon, hur är det med er? Men mig är det bara bra, skönt med lov! Idag har jag bara städat för att samla in pengar till klasskassan och nu ska jag åka och kolla på en klänning som jag kanske ska köpa. Tack så mycket för alla kommentarer jag får, fortsätt så!! Ni får ha en underbar dag, ta hand om er! Puss♥

Trött tjej right here

Me right now ;)
Nu är jag riktigt trött, även fast klockan inte är så mkt...
Jag ska börja göra i ordning mig för natten och sen ska jag sova.
Imorgon ska jag städa och kanske göra någon läxa vet inte om jag orkar men någon gång måste jag göra dem i alla fall.
Vi hörs imorgon! Puss och godnatt!♥

Följ mig gärna på bloglovin

Följ mig gärna på bloglovin, skulle vara jätteroligt!! Har bara 3 följare som ni ser så skulle vara roligt med lite fler!!
Snälla, snälla, snälla, snälla följ mig! Om ni följer mig så följer jag er! Puss!♥

Utsvänga jeans

Vårens måste ha är nog ett par utsvängda jeans, fler och fler börjar andvända det och jag börjar faktiskt tycka att det är ganska snyggt. Men det får inte vara för mycket utsvängt. När jag var mindre hatade jag verkligen utsvängda byxor men nu börjar det bli inne och jag börjar gilla det. Vad tycker ni? Har ni några tips om vad man kan hitta snygga? Ngt speciellt märke? Kram!♥

Tack!!

Tack så mycket för alla kommentarer!! Fortsätt gärna att kommentera mer! :D  Puss och kram på er!♥

Tjockar mig med cola och chips och lyssnar på musik

Ja, rubriken säger ganska mkt!

Hide and seek

Denna låt sjunger vi i skolan, tycker om den ♥

Elsas värld

Godmorgon på er, hade ni en bra kväll igår? Jag var väldigt trött så jag satt bara och kollade på Elsas värld på min dator. Har aldrig sett det programet förut men jag tycker faktiskt att det är väldigt bra! Är själv intresserad av mode så det är roligt. Nu sitter jag också och tittar på det och sen ska jag ta lite bilder till en ny header!
Puss och kram!

Drömmer mig tillbaka

Åhh kommer verkligen igåg denna dag. Vi hade så mysigt, en riktigt mysig sommardag!






Hihi fina vänner man har!

24022012 Tennisträning

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår super! Har precis kommit hem från min Tennisträning så jag känner mig uppfriskad men trött. Idag har det varit en vanlig skoldag, som vanligt och sen åkte jag hem och jorde mig i ordning för träningen som jag sedan gick på. Den var sjukt jobbig men jätterolig! Nu ska jag snart äta, bakad potatis mm...och sen ska jag se på wild kids för min granne är med där! Och sen ska jag väl kolla film sen får jag sova ut, nu är det ju looov! Aja, ha en bra kväll!
Puss & Kram!♥

Good night and wish me good luck to the test


Victoras´s Secret

Detta söta nattlinnet hittade jag på victoria´s secrets hemsida, supersött! För mig känns det mysigt att hoppa in i sängen när man på sig ett mysigt nattlinne som också är fint. När jag åker till New york så tror jag att jag ska köpa ett nattlinne, dock vet jag inte om jag köper just det här. Men jag tycker att detta var sött och ville tipsa er om den här.

 

De har också supergoda bodysplash som jag också tror att jag kommer att köpa. Min kompis har en bodysplash som luktar hur gott som helst och då vill jag ju inte låna av henne hela tiden. Den kostar inte heller så mycket, perfekt! Men jag vet inte riktigt vilken lukt man skulle köpa i så fall, har ni något tips?

 


22022012

Tjeeenare! Just nu har jag kommit hem från skolan och ska om typ 5 min råplugga so till imorgon, roligt -.- sen ärdet Tennis, är inte så taggad som jag borde vara. Men jag ska ju självklart gå endå!
Skolan var rätt chill, förutom att vi hade eng prov men nu på eftermiddan fick jag resultatet och jag blev nöjd. Eller man kunde bara få godkänt på det här och det blev jag ;) Nu ska jag plugga so och lyssna på glee :P
Puss & Kram!

...

BLANDAT
Vill du ändra ditt namn: Jag vill inte ändra men kanske skulle vilja heta Miley.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Inget speciellt tror jag, eller jag kommer inte ihåg.
Vilken tid vaknade du idag: 06:15
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: När jag ska praoa och när jag ska till New York.
Senaste gången du träffade din pappa: Typ nu.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: vet inte.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha nej.

Vad gör dig irriterad just nu: Att vi har så många prooov.
Långt eller kort: Ehh?
Vad gillar du gällande dig själv: skrattar mkt!

DIN FÖRSTA
Piercing: Öronen
Tatuering: aldrig haft
Bästa vän: Många!
Sport: tennis
Förälskelse: -
Alkohol du drack: -

 

RANDOM
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Nej
Vad tycker du om kärlek? INGET
När kramade du någon sist? I skolan
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? Beror på
När kysste/hånglade du med någon sist? Några månader sen
Ångrar du det? ja
När fick du senast en komplimang? Idag

 

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös: Kommer inte ihåg
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Gjort något riktigt dumt? Har väl de flesta
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Åkt ambulans? Jupp
Blivit polisanmäld? Nej
Skämts över dina föräldrar? Någon gång antar jag
Skämts över dig själv? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Nej
Vilka kläder sover du i? olika, oftast t-shirt och trosor
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Ja men inte nu
Vill du ha barn? A men inte nu

 

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? Tuva
Du fick ett SMS av: Filippa
Såg dig gråta? Kommer inte ihåg
Du gick på bio med? Kommer inte ihåg, går inte så ofta


Nu: PLUGG



60 glosor, revolutioner och fysik

Har precis pluggar so och läst om revolutioner väldigt tråkigt tycker jag, imorgon blir det en jobbig dag efter skolan då jag ska plugga till alla mina tre prov som jag har, no, so och 60 glosor som jag inte riktigt kan än. Ska plugga järnet på det imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon bitti firar jag sen mamma!
Puss och kram, godnatt!♥

20022012

Denna dag har jag varit i skolan som var helt okej, vanliga lektioner och sen sista lektionen fick vi våra datorer, har väntat på dem länge de var faktiskt ganska snygga! Just nu sitter jag i bilen påväg hem från att shoppat lite presenter till mamma som fyller år imorgon!❤ Grattis i förskott! ;) När jag kommer hem ska jag inviga min dator med so-plugg eller jag gick ju in på sen lite snabbt i skolan, men det räknas inte. Ni får ha en bra kväll! Puss!


Greece 2011 Karpatos







Saknar!♥ Skickar en stor kram till er och sen säger jag godnatt!♥


Dagens middag:

Idag lagade jag och min syster våfflor, blev väldigt goda, kan verkligen tipsa er om att blanda grädde och hallonsylt och ha på, supergott! ❤


A&F Inspiration


A long time ago




Depend, spring, new collection


Byter du nagellack ofta för att du märker att nagellacket som du målat har skrapats upp efter en dag eller ska du på en fest och har valt din favoritfärg men det har redan gått bort sent på kvällen. För att göra saken bättre kan jag verkligen tipsa er om depends nagellack, jag tror att det är rätt många som köper det märket men jag säger detta till er som inte har testat det. Ni borde verkligen prova det i så fall! Om man målar ett genomskinnligt lack över din färg du valt tycker jag att det håller sig otroligt bra! Det beror självklart på vad du gör? Men för en vanligt skoldag håller det utmärktl. Dessutom har Depend kommit in med sin nya kollektion och ska själv önska mig några vårfärger i födelsedagspresent!

Puss & Kram!


Good night sleep tight


Right now:


skype

Hej bloggen! Denna fredag och lördag har jag spenderat men Hanna, eller mest fredagen då vi först spelade tennis efter skolan och sen åkte vi hem till mig och åt middag, pratade och kollade på film, supermysigt! Idag har jag pluggat och nu sitter och skypar med Emelie, mysigt! ♥    







Puss och kram! ♥


Happy valentines day!


Kontoret

Godkväll fina käsare! Idag har jag pluggat, tagit det lugnt, tagit fram skidgrejer för min skola ska till Romme i veckan :D sen har jag kollat lite på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent.

För tillfället kollar kollade jag på kontoret som faktiskt var en besvikelse för det var inte alls så roligt...Annars så sitter jag och längtar till Romme! Som ni också såg i förra inlägget gästbloggade min kompis emi(Emelie) här, tack till henne^^

Ni får ha en bra kväll, puss och kram!❤


Gästblogg-Emi

Tjena jag har fått äran att gästblogga nu, dessvärre är jag dålig på sådant här...
Nåväl jag har sett på mello denna kväll, töntig som jag är, ätit massa chips och tagit det allmänt lugnt. Har shoppat tidigare idag, det blev ett par skor för det sista av min födelsedagspeng och en cool t-shirt helt simpelt. Apropå det måste jag tipsa alla som är på sko jakt: checka DNA's rea, älskar deras skor, fast vanligtvis är dem svin dyra!

När jag endå har tillfället måste jag skriva ner att denna blogg verkligen är super söt, precis som tjejen som driver den är, så tackar för att jag fått göra ett litet intryck på den, kram ♥
1406_b4e0_largeTumblr_lz920invvt1qfik8to1_500_large
Tumblr_lz8z8fhwr21qdokclo1_500_large6632_ebf1_large

Sarturday 11022012

Tja! Hur är läget? Med mig är det bra! Känner att jag inte har bloggat på ett tag. Vi har det mycket i skolan nu med läxor och prov som man måste plugga till. Den här helgen ska jag plugga och ta det lugnt(standard typ...) Här kommer dagens planer:
•plugga
•städa
•fräscha upp mig
•ta det lugnt, typ kolla film eller något.

Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt och sen fräscha upp mig i duschen, har gått runt med pyjamas hela dagen...hehe! Efter blir det filmmys framför tv:en❤
image description
Puss och kram! Ta hand om er!❤

4 februari

Tja bloggen! Denna helg tänkte jag bara ta det lugnt och ta igen skolarbeten. Så idag har jag pluggat lite, tagit ett varmt bubbelbad och varit ute en snabbis. Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen tor jag eller så blir det glee, haha. Nu ska jag städa och göra det lite fint i mitt rum och sen kolla på film eller tv. Ta hand om er! Ciao! ❤


Lockigt hår

image description
I torsdags så lockade jag håret så där fint som på bilden. Jag tänkte att jag kunde locka det så att det var lockigt dan efter. Höll på i ca: 1,5 h och sen gick jag och la mig. På morgonen nästa dag när jag gick upp så var allt borta :O Trodde verkligen att det skulle hålla eftersom att tidigare när jag har lockat håret så har det hållt i 2 dagar. Blev lite besviken och fick gå till skolan med rakt hår som vanligt ;) ❤ Kram!

Pancakes!


Hej på er! Har just ätit en god middag och eftersom att jag var själv hemma så blev det pannkakor ;) Supergott! Annars har jag varit i skolan, första dagen i veckan och det var en ganska chill dag som tyr var! Ska plugga lite till engelska prov imorgon och sen locka håret så att jag har det lite vågigt imorgon, puss!♥


nastygal.com

                                                                               
Tänkt er denna outfit i sommar. Man går längs stranden men en bikini under tröjan. Redo för att bada. Tycker det låter härligt!  Gillar speciellt tröjan med att den har fina fransar längst ner. Shortsen är också rätt så coola. De h'är kläderna hittar du på en sida som heter www.nastygal.com , en härlig sida♥

Puss och kram!